Som kund hos guldtranskribering får du gärna låna kostnadsfri inspelningsutrustning. När du registrerar dig som kund så anger du till vilken adress du vill att utrustningen ska skickas. Med leveransen får du all den information du behöver för att använda utrustningen samt den adress som du ska skicka tillbaka den till när du är klar. Du betalar själv för returfrakten.

Enda villkoret för att låna inspelningsutrustning av oss är att du planerar att spela in minst tre timmars ljud för transkribering.

Går det inte att transkribera intervjuer som är inspelade med mobiltelefon?

Det går förstås bra att spela in intervjun med en vanlig mobiltelefon. Att använda vår inspelningsutrustning kommer dock höja kvalitén på ljudet. Du kan dessutom använda smarta funktioner för olika inspelningslägen. Om det är flera som pratar runt ett bord så kan du ställa in utrustningen på att ta in ljud från alla håll, jämfört med en monolog där utrustningen kan ställas in på att bara ta in ljud från den som pratar rakt framför mikrofonen. Dessa finesser är svåra att få till med en vanlig smart phone.

Välkommen att registrera dig som kund hos oss för att låna vår utrustning!